Culemborg

Culemborg

Werken als fysio in Culemborg en wonen in Utrecht

Fysio in Culemborg en wonen in Utrecht heeft zo zijn voordelen. Zo is er voor mij nagenoeg nooit file te bekennen. Niet op de heenweg en niet op de terugweg 😁 Sowieso is het op dit moment rustig op de weg maar dit heeft zoals u weet een minder leuke reden.

Culemborg is een stad waarmee iemand die in Wijk bij Duurstede is opgegroeid zich makkelijk kan identificeren, men lijkt in de omgang op elkaar.

Het enigszins stugge uit het rivierengebied en het, recht voor de raap uit Utrecht. Daarnaast is de oude binnenstad van Culemborg erg mooi en prettig om doorheen te lopen.

Fysio in Culemborg?

Als fysio blijft mijn werk interessant en heb ik de laatste jaren vele verschillende nieuwe technieken mogen leren. Zo heb ik veel en langdurig tijd gestoken in het aanleren van echografie. Na veel jaren zwoegen en oefenen mag ik mijzelf echografist noemen.

Echografie is eigenlijk onmisbaar in mijn diagnostiek van met name schoudergewricht. In ongeveer een half uur kan ik u goed vertellen wat er zich binnen in de schouder afspeelt. Een mogelijke scheur in een van de pezen of slijmbeurs ontsteking is zo te zien.

Ook voor u is dit gemakkelijk te herkennen als ik het u laat zien en links met rechts vergelijk. In combinatie met echografie is shockwave een echte pijnkiller.

Locaties in culemborg

Binnen Culemborg heeft ons bedrijf twee locaties voor fysio en fitness. De twee locaties aan de Kaapstraat gaan medio dit jaar verhuizen naar een nieuwe locatie.

Dit exacte plek is ook voor ons nog niet bekend. Deze twee locaties moeten een toevoeging zijn op het bestaande aanbod. Zo is Alpha fysiotherapie al een Rugcentrum begonnen.

Verder hebben wij ons gespecialiseerd in het behandelen van hak en hielpijn. Deze klachten zijn lastig te behandelen en kunnen lang duren. Maar met de juiste therapie en adviezen is de pijntijd gelukkig veel korter te maken. Zo is het raadzaam om uw gelzolen snel in de prullenbak te gooien!