Duo training

Duo training

Duo of personal training

Raakt u extra gemotiveerd als u samen met uw vriend, vriendin of partner traint? Kies dan voor duo training. Uw trainer stelt voor beiden een persoonlijk plan op. U ontvangt een voedingsschema en trainingsprogramma dat gericht is op uw persoonlijke doelstellingen.

De personal training sessies volgt u samen, waardoor jullie elkaar niet alleen kunnen motiveren, maar ook samen plezier kunnen beleven aan het sporten.

Voordelen Duo training

Duo training heeft nog meer voordelen:

  • Samen plezier
  • Doelen behalen
  • Persoonlijke coaching
  • Veilig sporten
  • Gezond leven
groepstraining

Hoe gaan we aan de slag?

We gaan eerst een gratis proefles doen om erachter te komen of Duo Training iets voor jullie is. Als het jullie bevalt, dan gaan we een aantal metingen doen om de basis op papier te krijgen. We meten jullie kracht, conditie en lichaamssamenstelling (BMI).

Vervolgens bepalen we jullie doelstelling en hoe vaak jullie daarvoor komen trainen. Dit kan bijvoorbeeld 1 of 2 keer in de week zijn, maar vaker is uiteraard ook toegestaan. Ook de samenstelling van de training bespreken we.

Welke oefeningen zijn belangrijk om jullie doelen te halen? Welke oefeningen vinden jullie leuk of misschien juist echt niet prettig? Zijn er oefeningen die jullie niet kunnen doen vanwege een blessure? Dit neem ik allemaal mee in jullie les, die dus volledig op maat is. Vervolgens kunt u deze gegevens weer verder gebruiken in alle andere trainingen.