Fitness

Fitness

Bij Alpha bieden we ook fitness aan!

Onze sportruimtes zijn voor iedereen toegankelijk. Ook wanneer er geen lichamelijke klachten aanwezig zijn. Je kunt bij ons werken aan kracht en conditie. Individueel, in groepsverband, vrij of onder begeleiding.

Neem vrijblijvend contact op en vraag naar de voorwaardes van ons abonnement.

Groepstraining

We bieden op meerdere locaties groepstrainingen aan. Wil je lekker trainen maar heb je geen zin om alleen te komen? Wil je aan krachttraining werken of liever aan je core werken? Of ben je iemand die alles wel leuk vindt!? 

Bij Alpha fitness hebben we voor iedereen afwisselende en prikkelende groepstrainingen. Naast het bewegen, staat plezier hoog op de agenda.

Tijdens onze lessen wordt het hele lijf aan het werk gezet. De trainingen gaan op tijd of herhalingen en er worden verschillende spullen gebruikt. De training is afwisselend en voor iedereen. Jong of ouder, fit of minder fit.

Wil je graag je billen, benen, rug en/of buik in shape krijgen? Vind je het belangrijk om sterker te worden? Met onze training gaat dit zeker gebeuren! Maak een goede deadlift voor een sterke rug of doe een Russian twist voor je buikspieren.

sporter
fitness

Small group training

Wil je de voordelen van een personal trainer, maar vind je het eigenlijk gezelliger om in een klein groepje te sporten? Met onze small group training ervaar je de voordelen van een personal trainer én de gezelligheid van trainen in groepsverband.

Hoe werkt het?

Bij small group training train je in kleine groepjes. Je kunt direct aansluiten bij een bestaande groep of zelf met je buren of vrienden een eigen groep maken. Small group training is zo opgebouwd dat iedereen mee kan doen, beginners of gevorderden het maakt niet uit. Geniet van fitness.

Personal of duo training

Daarnaast is het mogelijk om onder professionele begeleiding personal of duo training te volgen. Ervaar onze fitness op een andere manier waarbij meer aandacht voor u als persoon centraal staat. Combineer dit met voeding en maximaliseer het resultaat.

Voeding en fitness

Moeite met het vinden van de juiste voeding? Bij Alpha hebben we een diëtist die kan helpen bij voedingsvragen. Combineer deze kennis met onze training en ervaar wat de resultaten zijn die wij halen met deze combinatie.