Online fysiotherapie

Per direct online fysio of eHealth?

Wilt u per direct hulp en de juiste oefeningen krijgen bij uw klachten, maar bent u niet in staat om naar de praktijk te komen, dan hebben wij de juiste oplossing voor u.

Met online fysiotherapie en een app kunnen wij u nagenoeg dezelfde hulp bieden. Ook via online fysiotherapie zult u snel weer de dingen kunnen doen die u het liefst doet.

Online fysiotherapie heeft de laatste tijd zijn intrede in een sneltreinvaart gedaan. Sommige partijen waren hier al een tijdje mee bezig, maar sinds kort is bijna iedere fysiotherapeut met online fysio bezig.

Ook wij zijn hierin geschoold en hebben de juiste apparatuur in huis om u van goed advies te kunnen voorzien.

Push up

Wat is Physiapp?

Bij Alpha fysiotherapie gebruiken we de physiapp om u te kunnen begeleiden met online of telefonische hulp. Via de chat kunnen we met u communiceren en hulp bieden vanuit huis of werkplek. Zo is off-hands behandelen wel heel reëel geworden.

Wat is een Videoconsult?

Uw klacht of probleem kunnen we tijdens een videoconsult of per telefoon bespreken. In dit gesprek kunnen we bekijken wat we aan uw probleem kunnen doen. Daarna zetten we een speciaal programma voor u op de app. Dit programma kunt u vervolgens overal uitvoeren.

Welke fysio oefeningen zijn er online?

In het programma zitten ruim 2000 oefeningen waarmee we samen aan de slag kunnen. Alpha heeft ook zelf oefeningen toegevoegd die wij nog misten in het programma. Het kan dus zijn dat u vertrouwde gezichten tegenkomt in de oefeningen.

Kunt u mijn voorgang online wel zien?

In combinatie met de informatie die wij krijgen via de app kunnen wij via vervolgconsulten uw vooruitgang of eventuele problemen met de oefeningen bespreken en bijsturen. Ook kunt u steeds berichten voor ons achterlaten die wij dan weer beantwoorden. Wanneer u de oefeningen hebt gedaan dan.

Welke locaties doen hier aan mee?

De volgende locaties doen mee met online fysiotherapie?

Hoe werkt online fysiotherapie?

Al eerste neemt u contact op met de praktijk dat kan via de telefoon of u kunt een bericht voor ons achterlaten. Daarna nemen wij met u contact op via de chat of per telefoon om uw klacht in kaart te brengen.

Als we weten wat er speelt krijgt u van ons een op maat gemaakt programma. Vervolgens kunnen wij dan een consult declareren bij uw zorgverzekering.

U kunt het beste de app van Physitrack downloaden of inloggen op de website. Mocht u geen gebruik maken van computers of smartphones dan kunt de oefeningen ook op papier krijgen.