Personal Training

Personal Training

Waarom personal training?

Alpha personal training is meer dan alleen training: het staat voor een geheel eigen, unieke methode. Krachttraining is daarbij het uitgangspunt. Dit zorgt er namelijk voor dat uw lichaam sterker en gezonder wordt en ondersteunt de natuurlijke vetafbraak.

Wat houden jullie bij?

Om daadwerkelijk sterker te worden volgen we een progressiegerichte aanpak. Voor elke sessie hanteren we een doelstelling en met onze handige trainingslog houden we nauwkeurig uw ontwikkeling bij. Zo krijg u op een heldere en informatieve wijze inzicht in uw groei en vooruitgang.

Hoe lang duurt het?

Elke sessie duurt een uur en wordt geleid door een van onze personal trainers. Daarbij kunt u kiezen uit verschillende trainingsvormen: personal training, duo training en small group training. Ben u geïnteresseerd in small group training?

Dan adviseren wij om altijd eerst een traject personal training te volgen. Op die manier leert u de basisbewegingen goed beheersen. Dit zorgt ervoor dat u veel beter voorbereid de small group training kunt gaan volgen.

duo_training

Motiveert de trainer mij?

Personal training is bereikbaarder dan u wellicht denkt, steeds meer mensen schakelen er daarom één in. Bij Alpha geloven we dat personal training voor veel mensen misschien wel de meest effectieve manier van trainen is. Zeker wanneer u zelf de motivatie niet kunt vinden. Een personal trainer is er helemaal voor u.

Moet ik ook cardio doen?

De trainer laat u zien welke kracht- en cardio-oefeningen geschikt zijn om bijvoorbeeld af te vallen of spieren op te bouwen, en hoe u kunt variëren. Snel resultaat is gegarandeerd. Nog een voordeel: half werk is geen optie. Een goede trainer zoekt namelijk altijd naar de balans in wat u kunt en wat u wilt bereiken.

Personal training is een stok achter de deur om uw doelstellingen nu juist wel te bereiken. U krijgt een op maat gemaakt persoonlijk schema en u wordt optimaal begeleid met de oefeningen. Hierdoor blijft u gemotiveerd, en weet u zeker dat u op de juiste manier aan uw doelstellingen werkt.

Wat kost een informatiegesprek voor PT?

Tijdens het vrijblijvende en dus gratis informatiegesprek bespreken we wat uw persoonlijke doelen zijn, wat ervoor nodig is dit te bereiken en wat u van ons kunt verwachten. Door dit helder te krijgen weten wij wat de best mogelijke manier is om samen u uw doelen te realiseren!

Geïnteresseerd geraakt? Neem dan nu contact op met ons en wij plannen direct een afspraak in!

Investering

Personal training 

Pakket-prijs: 1x per week, 12 sessies 660,- (55,- per keer)

  • Persoonlijke begeleiding
  • 12 weken
  • 60 min training
  • Persoonlijk schema ook op app

Wat kost duo training?

Pakket-prijs: 1x per week, 12 sessies: 408,- (34,- per keer)

  • Persoonlijke begeleiding voor min 2 leden
  • 12 Weken
  • 60 Min training,
  • Persoonlijke schema’s

Voor een afspraak kunt u bellen met Deborah 0345-681645.