Team monitoring

Team monitoring

Bewaken, begrijpen, optimaliseren

Olympische teams, professionele en amateursportorganisaties wereldwijd gebruiken AthleteMonitoring om hun voorbereiding te optimaliseren. Zij minimaliseren het risico op blessures. Beheren medische dossiers en maximaliseren hun prestaties. Alpha performance realiseert dit ook voor uw team of club. Benieuwd hoe dit werkt?

Laat de data voor u werken.

Bij Alpha performance maken we gebruik van Johan Sports. Dit systeem begeleidt sportteams met een nauwkeurige GPS-sport-tracker. Het helpt de fysieke prestaties van spelers te verbeteren en blessures voorkomen.

Het systeem brengt de spelers van een team nauwkeurig in kaart en evalueert de data. Daarna zet het deze om in bruikbare trainingsadviezen. Ideaal voor uw team en of club.

Athlete monitoring binnen handbereik.

Athlete monitoring zorgt dat prestaties, medische en administratieve gegevens bij elkaar komen. Hierdoor kunt u de samenwerking, communicatie en compliance vergroten.

Houd controle over de dingen die tellen, heeft een aanpasbaar dashboard, werkt met evidence-based statistieken en analyses, waarschuwingen, grafieken, rapporten, aanbevelingen en veel meer.

Pas zelf programma’s, workloads en strategieën aan in overeenstemming met evidence-based aanbevelingen. Verbeter uw favoriete methode om blessures te beperken en de prestaties nog meer te vergroten.

Houd iedereen hard aan het werk, gelukkig, gemotiveerd en klaar om optimaal te presteren.

Wij testen het hele team op hun prestaties

Het uitvoeren van een uitgebreide fitheidstest voor een sporter kan een ingewikkeld proces zijn en wordt nog ingewikkelder wanneer u een heel team wilt testen. 

Hoewel testen relevant en noodzakelijk zijn voor alle atleten, moet het ook handig en tijdbesparend zijn. Bij Alpha performance beschikken we over het systeem dat uw hele team tot 20 spelers in een keer kan testen.

Dit kan tijdens een training, testdag of een wedstrijd. We kunnen dit combineren met software die het hele team gedurende het hele seizoen monitort.

Het systeem is al in gebruik bij veel sportteams over de hele wereld en kan nu ook worden ingezet binnen uw club of team.

Bepaal eerst wat nodig is!

Voordat u testen voor het team gaat samenstellen, is het belangrijk om de behoeften van het team in kaart te brengen. Hierdoor ontstaan een protocol dat relevant is voor uw spelers.

Daarna moet het informatie verschaffen die nodig is om een ​​sportspecifiek conditioneringsprogramma te ontwerpen. Voor een individu of het hele team. Alpha performance maakt het mogelijk en helpt u bij deze soms lastige keuzes. Wij combineren de hard en software met de kennis van onze sportfysiotherapie. Een unieke combinatie.

Vrijblijvend aanvragen?

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op met Luca of Svenja om alle mogelijkheden te bespreken.