Ellen Jansen

Ellen Jansen
Even voorstellen

Ellen Jansen, 28 jaar, wonend in Culemborg.

Ik werk inmiddels bijna zes jaar als fysiotherapeut. Ik heb ongeveer vier jaar in een particuliere praktijk gewerkt, één jaar als arbeidsfysiotherapeut in grote bedrijven door Nederland en één jaar samen met chiropractors. Sinds kort werk ik met veel plezier voor Alpha fysiotherapie op de locaties Culemborg en in Beesd

Hands-on hands-off

Ik ben een fysiotherapeut die de combinatie van training en hands-on behandelen zeer belangrijk vind. Het hele lichaam moet goed en pijnvrij kunnen bewegen. Door middel van hands-on behandelen en juiste interventies met trainen/bewegen komen hier de beste resultaten voor de patiënten uit. Mensen worden sterker, kunnen meer aan en voelen zich prettiger in hun lichaam.

Bowlen is topsport

Sinds 1999 zit ik op bowlen. Mijn familie speelde deze sport en zo ben ik ermee opgegroeid. Vanaf mijn 13e maak ik deel uit van het Nederlands Team en heb ik meerdere EK’s en WK’s mogen spelen. Waarbij er ook medailles zijn gewonnen.

Door middel van mijn jarenlange ervaring als topsporter weet ik veel over het lichaam en hoe belangrijk bewegen is voor ons!