Ons team van therapeuten en co.

Hieronder ons team. Klik op de persoon voor meer informatie.

Elizabeth Kroeze

Fysiotherapeut

Lees meer

Maarten Theijsmeijer

Praktijk eigenaar, Fysiotherapeut

Lees meer

Mienke van Alphen

Receptioniste

Lees meer

Sharon Zuurmond

Fysiotherapeut

Lees meer
Vincent Rinck

Vincent Rinck

Fysiotherapeut

Lees meer

Kirsten Boersma

Lees meer
Yvonne Bruins

Yvonne Bruins

Lees meer

Onze Fysiotherapeuten in Beesd, Culemborg en Tiel

over onze effectieve fysiotherapeuten:

Wij zijn een dynamische, enthousiaste praktijk die zich gespecialiseerd heeft in effectiviteit. Bij ons wordt er op een frisse en moderne manier naar bewegingsvraagstukken gekeken en proberen we sneller tot oplossingen te komen. Wij zijn er om u verder te helpen.

Of het nu gaat om kwalitatief bewegingsonderzoek, revalidatie, training of een second opinon; onze professionals gaan op gerichte en doortastende wijze te werk.

Voor ons zijn hoogwaardige dienstverlening en effectiviteit vanzelfsprekend. Onze waardering in een onafhankelijke nationale onderzoek naar klanttevredenheid levert daar het bewijs voor. In dit onderzoek, uitgevoerd door Qualizorg, scoort Alpha fysiotherapie ruim een 9,0. Daarmee mag Alpha fysiotherapie zich één van de beste fysiotherapiepraktijken van Nederland noemen

Alpha fysiotherapie is een veelzijdige praktijk gericht op diagnostiek, behandeling en advisering van mensen met klachten aan het bewegende lijf. Door een juist beeld te vormen van de klachten middels onderzoek wordt een  behandelplan opgesteld waarin fysiotherapie op maat kan worden gegeven.  Hiervoor gebruiken wij onder andere echografie

Onze therapeuten zijn allemaal BIG geregistreerd. Tevens staan allen ingeschreven in het kwaliteitsregister van het KNGF (Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie), een waarborg voor goede kwaliteit.  Voortdurende bij- en nascholing is een voorwaarde om in dit register te worden opgenomen. Hierdoor bent u altijd verzekerd van deskundige fysiotherapeuten met parate en actuele kennis.
De therapeuten van Alpha fysiotherapie staan allen ingeschreven in het Centraal Kwaliteitsregister. Er zijn contracten met alle verzekeraars.