Alpha Fysiotherapie Alpha Fysiotherapie
Afspraak maken

Alpha fysiotherapie Culemborg Kaapstraat 1

Kan ik terecht bij een fysiotherapeut in Culemborg

Alpha fysiotherapie zit al een aantal jaar in Culemborg. Heeft u last van bijvoorbeeld pijn in de rug, pijn in de bil of pijn in het bovenbeen met bewegen? Dan kunt u terecht bij onze fysiotherapeuten in Culemborg.

De klachten kunnen te maken hebben met uw houding, maar het kan ook zijn dat een bepaalde beweging problemen oplevert. Maar ook voor handtherapie bent u bij ons in goede handen.

Bij Alpha fysiotherapie staan we ook in Culemborg voor u klaar op meerdere locaties.

Wat doen onze fysio’s?

Een specialist in bewegen, dat is wat een fysiotherapeut is.  De fysiotherapeut onderzoekt wat de mogelijke oorzaak van uw probleem is en brengt de gevolgen voor u in kaart. Zo brengt hij in kaart wat uw klachten betekenen in uw dagelijks leven.

De fysiotherapeut helpt u bij het verbeteren van uw gezondheid door het behandelen van uw klachten. Verder helpt de fysiotherapeut u bij het voorkomen van klachten.

Onze fysio behandelingen

Oefentherapie is een belangrijk onderdeel van de behandeling. Het kan zijn dat de fysiotherapeut u vraagt ook thuis oefeningen te doen. Dit is belangrijk, omdat u zich dat bewust wordt van de juiste manier van bewegen. Daarnaast krijgt u hierdoor weer vertrouwen in uw eigen lichaam.

  • Wetenschappelijk bewezen effectief
  • Deskundig
  • Innovatief
Klanten beoordelen
ons met een:
9.1,