Alpha Fysiotherapie Alpha Fysiotherapie
Afspraak maken

Alpha fysiotherapie Culemborg Kaapstraat 2

Maryke wordt Alpha fysiotherapie

CULEMBORG Alpha fysiotherapie gaat samenwerken met de fysiotherapiepraktijk van Maryke van de Fliert-Nieuwland om deze verder voort te zetten. Tot en met 31 december is Maryke zelf nog werkzaam binnen de praktijk, maar voert ze al wel de naam en het logo van Alpha Fysiotherapie. Met het starten van het nieuwe jaar neemt fysiotherapeute Pamela van Niewaal het werk van haar over en brengt daarmee ook een aantal nieuwe specialismes binnen.

Maryke lacht breeduit en verheugt zich op wat gaat komen. Veel vrije tijd, lekker reizen, oppassen op de kleinkinderen, Spaans leren en het afstoffen van de dwarsfluit. Haar man is ook met pensioen en ze wil, nu de gezondheid nog goed is, het er lekker van gaan nemen.

Maryke: ,,Er is dan niets meer wat moet. Niet om zes uur je bed uit en niet meer ’s avonds nog druk. Wel zal ik de mensen en de contacten enorm gaan missen. Die zijn mij altijd erg dierbaar. Maar tot 80 jaar doorgaan in mijn vakgebied is ook geen optie. Ik blijf doorwerken tot en met 31 december en dan is het goed.” Maryke sluit daarmee 40 jaren fysiotherapie, waarvan 25 jaren een eigen praktijk, af.

Eva vertelt dat er in de nabije toekomst echt niet heel veel zal gaan veranderen. Het kopje koffie in de wachtruimte en de professionele zorg blijven als voorheen. De fysiotherapiepraktijk achter de fietsenwinkel is een praktijk met veel licht, rolstoeltoegankelijk en vriendelijk van uitstraling.

Pamela is naast het reguliere werk gespecialiseerd in handtherapie en zwanger fit. Ze helpt haar cliƫnten vriendelijk en professioneel verder.

Vooral met echografie, shockwave, EPTE en manuele therapie is de praktijk uniek in de regio. Daarnaast worden bijvoorbeeld schouder, knie, rug of heupklachten met dezelfde professionele aandacht behandeld. En daar profiteren de cliƫnten van de voormalige praktijk van Maryke weer van. Er is veel knowhow binnen Alpha Fysiotherapie voorhanden, waardoor een specialistische behandeling makkelijk te regelen is.

Alpha Fysiotherapie kent naast nu drie vestigingen in Culemborg praktijken in Beesd, Tiel, Meteren en Utrecht. Sinds 1 oktober prijkt de naam van Alpha fysiotherapie aan de gevel van de Kaapstraat 2 en meer en meer worden de veranderingen merkbaar.

Alpha Fysiotherapie, de Kaapstraat 2, Culemborg. Telefoon 0345-522244 of

  • Wetenschappelijk bewezen effectief
  • Deskundig
  • Innovatief
Klanten beoordelen
ons met een:
8,9