Alpha Fysiotherapie Alpha Fysiotherapie
Afspraak maken

Alpha fysiotherapie Utrecht Oost

Waar vind ik de beste fysiotherapeut in Utrecht Oost voor mijn klacht?

Fysiotherapie in Utrecht: Op deze vraag ga ik proberen een antwoord te geven. Ten eerste hangt de soort fysiotherapie natuurlijk af van de klacht die u heeft. Niet alle fysiotherapeuten zijn goed in het revalideren van een schouder, knie, peesontsteking, heup of sportgerelateerde klachten. Alpha fysiotherapie heeft hierin wel veel ervaring.

Echter voor bekkenbodem en kinderfysiotherapie moet u weer bij een andere praktijk zijn. Onze fysio’s hebben hier niet de ervaring voor in huis. In Utrecht zijn vele fysiotherapeuten die deze klachten wel goed kunnen behandelen.

Wanneer kan ik bij de fysiotherapeut terecht?

U kunt bij ons op iedere dag terecht ook ‘savonds en in het weekend. Wanneer u op zoek bent naar een fysio in Utrecht Oost die u kan helpen met spier pees of gewrichts- klachten en post operatieve klachten dan zit u bij ons ieder geval goed.

Onze therapeuten staan voor u klaar om uw lichamelijke klachten aan te pakken. Zo kunnen wij u goed helpen met revalidatie na of voor een operatie, te denken valt aan een voorste kruisband of een cuff repair van de schouder.

Alpha fysiotherapie in Utrecht?

Alpha fysiotherapie In Utrecht Oost bevind zich op de Ina Boudier Bakkerlaan 115 in het pand van Go personal training. (tegenover de HKU). Go levert goed werk en hebben kennis van zaken. Mocht u een personal trainer zoeken in Utrecht dan kan ik hen zeker aanbevelen.

Praktijk in Utrecht Oost

Wat kan de fysio nog meer voor mij doen?

Ook zijn steeds meer fysiotherapeuten bij ons in Utrecht zich zijn gaan toeleggen op echografie of shockwave. Met name echografie is een expertise dat veel tijd en toewijding kost voordat uitspraken gedaan kunnen worden over het al dan niet zien van problemen in of rondom een gewricht. Bij Alpha fysiotherapie proberen we hierin iedere dag beter te worden.

Wat doet Alpha met peesklachten?

Daarnaast hebben wij proberen wij iedere dag weer om peesklachten en dan met name het bestrijden hiervan tot onze specialiteit te maken. Na vele cursussen en het lezen van literatuur denken wij hiervoor de beste oplossing te hebben gevonden.

Zo ziet u dat het uitkiezen van de juiste fysio niet altijd even gemakkelijk is, vaak spelen ervaring en van horen zeggen een belangrijke rol. Echter een ervaring van de een hoeft voor u nog geen ervaring te zijn die ook positief of juist negatief zal zijn.

Daarnaast wordt vaak gesproken over een ”klik” bedenk dat u bij sommige revalidatietrajecten elkaar soms meer dan 50 tot 80 keer in een periode van een jaar ziet. Het is dan wel prettig als u raakvlakken hebt.

Waarom gebruikt alpha dry neelding?

Alpha fysiotherapeuten maken gebruik van verschillende technieken zoals dry-needling, manuele therapie, sportspecifieke oefeningen, mobilisaties en shockwave. Omdat wij geloven dat deze technieken bijdragen aan een sneller herstel.

Waarom de keuze voor Alpha fysiotherapie Utrecht?

Ons enthousiaste team staat voor u klaar om u zo snel mogelijk weer aan de slag te krijgen met sporten of uw dagelijkse activiteiten. Mocht u nog verdere informatie willen die niet op de website vermeld staan, dan kunt u ons gerust een mail sturen of even bellen.

Wat is er innovatief in onze therapie

Alpha Fysiotherapie verleent goede en vooruitstrevende zorg. Onze fysiotherapeuten volgen de nieuwste ontwikkelingen in het vakgebied op de voet.

We houden van vernieuwing en verandering, op één voorwaarde: het moet leiden tot verbetering van onze behandelingen en therapieën.
Daarnaast blijven wij nauw samenwerken met personal trainingscentrum go, in Utrecht Oost.

Alpha fysiotherapie is een dynamische, enthousiaste praktijk die zich gespecialiseerd heeft in effectiviteit. Bij ons wordt er op een professionele en moderne manier naar bewegingsvraagstukken gekeken, daarmee komen wij sneller tot oplossingen en helpen wij u verder.

Revalidatie of second opinion

Of het nu gaat om kwalitatief bewegingsonderzoek, revalidatie, training of een second opinion; onze professionals gaan op gerichte en doortastende wijze te werk. we ontmoeten u graag op onze vestiging in Utrecht Oost

Voor ons zijn hoogwaardige dienstverlening en effectiviteit vanzelfsprekend. Onze waardering in een onafhankelijke nationaal onderzoek naar klanttevredenheid levert daar het bewijs voor. In dit onderzoek, uitgevoerd door Qualizorg, scoort Alpha fysiotherapie Utrecht ruim een 9.

Wilt u een afspraak in een van onze andere locaties:

Waar zit Alpha fysiotherapie in Utrecht?

In Utrecht zitten wij op de Ina boudier bakkerlaan 115

Hoe maak ik het snelst een afspraak?

Door te bellen met 030-76 04 875

Heb ik een verwijsbriefje nodig?

Nee, al jaren is dit niet meer nodig

Wat kost een behandeling voor fysiotherapie?

Gemiddeld betaald u bij ons 33 euro per zitting.

Wat is chronische fysiotherapie?

Fysiotherapie wanneer uw klacht op een lijst voorkomt die is samengesteld door de regering voor chronische klachten.

Wordt mijn behandeling vergoed?

Wij hebben de beste contracten met alle zorgverzekeraars

  • Wetenschappelijk bewezen effectief
  • Deskundig
  • Innovatief
Klanten beoordelen
ons met een:
9.2,