Nieuwsbrieven

Wilt u niks meer missen? Schrijf u dan in op de nieuwsbrief van Alpha.

Onderwerpen van 23-06-2020

  • Fitness per 1 juli
  • Nieuwe teamleden
  • Nieuwe dienst
  • afgelopen tijd en toekomst
  • podcast
Fitness per 1 juli

Voor zover we het nu kunnen inschatten, mogen we weer per 1 juli opengaan voor de fitness binnen.  We proberen hierbij ons aan alle regels te houden, maar we blijven daarnaast zoveel als mogelijk lekker buiten aan de slag gaan. Zeker als het gaat om de groepslessen. Als het buiten kan gaan we buiten sporten, bij regen worden we creatief.

Nieuwe teamleden

Per 1 juli starten er bij Alpha 3 nieuwe werknemers.

Hans Verhoeven komt Alpha versterken, zodat er voor ons weinig te wensen overblijft. We zijn erg blij dat hij zich bij ons wilt aansluiten en wij verheugen ons zeer op zijn komst.

Daarnaast heeft ook Svenja Gerritsen-van Breukelen ervoor gekozen om na 10 jaar trouwe dienst in Utrecht een overstap te maken naar Alpha in Beesd. Als gerenommeerd Master Sportfysiotherapeut, is zij een enorm waardevolle toevoeging aan ons team.  We zijn dan ook erg blij dat ze voor Alpha heeft gekozen.

Charlotte ten Pas gaat bij Alpha de diëtetiek verzorgen. Als diëtist heeft zij enorm veel kennis van voedsel en weet ze als geen ander wat gezonde voeding is. We zijn erg blij dat ze samen met onze therapeuten stappen gaat zetten naar een gezondere leefstijl.

Op dit moment zijn twee vaste krachten in Ochten en Dodewaard beiden met zwangerschapsverlof. We wensen Janneke en Kim een erg fijne maar ook bijzondere tijd toe. Hun uren worden opgevangen door onze vertrouwde therapeuten Isabelle, Rick en Eda waarin hun patiënten in zeer goede handen zijn.

Nieuwe dienst

Per 1 juli gaan we starten met diëtetiek. Onze dietist is dus Charlotte ten Pas zij gaat nauw samenwerken met de leefstijlcoach en bieden dus samen de gecombineerde leefstijlinterventies aan.

De afgelopen periode en vooruit

De afgelopen tijd hebben we een zeer turbulente tijd doorgemaakt, waar we met gemengde gevoelens op terugkijken. We beseffen dat het voor een ieder lastig was. Nu de agenda’s weer vol stromen willen we ook graag u bedanken voor alle steun die we hebben mogen ontvangen en willen wij u bedanken voor het vertrouwen dat u ook nu weer in ons stelt. Dank namens het hele team.

Op verschillende locaties hebben we heel veel kunnen doen, omdat de agenda’s dat toelieten. We zijn nog niet klaar met de uitvoering van sommige plannen. Hou ons in de gaten, want hierover later mee 😊.  

Podcast

Olger en Jelmer hebben een try-out-podcast gemaakt, ze zouden het leuk vinden om hier uw feedback over te krijgen. U kunt hem beluisteren op Spotify: