Nieuwsbrieven

Wilt u niks meer missen? Schrijf u dan in op de nieuwsbrief van Alpha.

Onderwerpen van 31-07-2020

Aankondiging verbouwing Beesd

We gaan verbouwen om een nog mooiere sport- en fysiotherapie praktijk te creëren in Beesd.

We kregen de kans om het achterhuis, nummer 36, bij de voorkant te betrekken, we breken de muur weer door zodat er een doorgang is van de fitness naar de praktijk. Net als vroeger het geval was.

Hiermee kan er in het huidige pand een geweldige grote fitness-/ sportzaal gemaakt worden. In het achterhuis komt de wachtkamer, 5 hele ruime behandelkamers en het kantoor.

Welke consequenties heeft dit voor u?

Het doel is de verbouwing zo uit te voeren dat u er zo min mogelijk last van heeft.

In de week van 24 augustus sluiten we de huidige sportzaal twee weken. De streefdatum is om 7 september de vernieuwde zaal in gebruik te nemen. Om een alternatief aan te bieden, gaan we een ruimte inrichten in het achterhuis met een klein aantal sportapparaten.

De sportlessen laten we doorgaan, alleen gaan we deze ook in een alternatief programma aanbieden. Ze gaan veelal buiten gegeven worden.

Onze therapeuten zullen jullie hier de aankomende weken meer over vertellen. Ook bij regen gaan we in principe gewoon door. Bij hagel en storm zullen we ze laten vervallen, maar daarvan zal iedere sporter tijdig bericht ontvangen.

Vanaf aanstaande maandag 3 augustus worden de individuele behandelingen uitgevoerd in het achterhuis op nummer 36. U kunt daar ook plaatsnemen in de tijdelijke wachtkamer.

Mocht u verdere vragen hebben of opmerkingen, dan horen wij het graag.

Bel ons of vraag het uw behandelend therapeut.

We willen u alvast bedanken voor uw begrip en geduld tijdens deze aankomende verbouwingsweken. En hopen dat u net zo benieuwd en zin heeft in de prachtige sport- en fysiotherapie praktijk.

Namens het hele team van Alpha

Aankondiging sportrooster Ochten

We hebben een nieuw en uitgebreider sportrooster in Ochten. Deze ligt op de tafel voor u om een exemplaar mee te nemen en ook staat hij hieronder op de pagina.

Per 3 augustus gaat dit rooster in. Heeft u vragen of opmerkingen hierover, belt u gerust of vraag het aan een van ons. We helpen u graag.

Trainingsprogramma Ochten

Luister naar de nieuwe podcast met Sjoerd Bax een belofte in het wielrennen.

Onderwerpen van 23-06-2020

  • Fitness per 1 juli
  • Nieuwe teamleden
  • Nieuwe dienst
  • afgelopen tijd en toekomst
  • podcast
Fitness per 1 juli

Voor zover we het nu kunnen inschatten, mogen we weer per 1 juli opengaan voor de fitness binnen.  We proberen hierbij ons aan alle regels te houden, maar we blijven daarnaast zoveel als mogelijk lekker buiten aan de slag gaan. Zeker als het gaat om de groepslessen. Als het buiten kan gaan we buiten sporten, bij regen worden we creatief.

Nieuwe teamleden

Per 1 juli starten er bij Alpha 3 nieuwe werknemers.

Hans Verhoeven komt Alpha versterken, zodat er voor ons weinig te wensen overblijft. We zijn erg blij dat hij zich bij ons wilt aansluiten en wij verheugen ons zeer op zijn komst.

Daarnaast heeft ook Svenja Gerritsen-van Breukelen ervoor gekozen om na 10 jaar trouwe dienst in Utrecht een overstap te maken naar Alpha in Beesd. Als gerenommeerd Master Sportfysiotherapeut, is zij een enorm waardevolle toevoeging aan ons team.  We zijn dan ook erg blij dat ze voor Alpha heeft gekozen.

Charlotte ten Pas gaat bij Alpha de diëtetiek verzorgen. Als diëtist heeft zij enorm veel kennis van voedsel en weet ze als geen ander wat gezonde voeding is. We zijn erg blij dat ze samen met onze therapeuten stappen gaat zetten naar een gezondere leefstijl.

Op dit moment zijn twee vaste krachten in Ochten en Dodewaard beiden met zwangerschapsverlof. We wensen Janneke en Kim een erg fijne maar ook bijzondere tijd toe. Hun uren worden opgevangen door onze vertrouwde therapeuten Isabelle, Rick en Eda waarin hun patiënten in zeer goede handen zijn.

Nieuwe dienst

Per 1 juli gaan we starten met diëtetiek. Onze dietist is dus Charlotte ten Pas zij gaat nauw samenwerken met de leefstijlcoach en bieden dus samen de gecombineerde leefstijlinterventies aan.

De afgelopen periode en vooruit

De afgelopen tijd hebben we een zeer turbulente tijd doorgemaakt, waar we met gemengde gevoelens op terugkijken. We beseffen dat het voor een ieder lastig was. Nu de agenda’s weer vol stromen willen we ook graag u bedanken voor alle steun die we hebben mogen ontvangen en willen wij u bedanken voor het vertrouwen dat u ook nu weer in ons stelt. Dank namens het hele team.

Op verschillende locaties hebben we heel veel kunnen doen, omdat de agenda’s dat toelieten. We zijn nog niet klaar met de uitvoering van sommige plannen. Hou ons in de gaten, want hierover later mee 😊.  

Podcast

Olger en Jelmer hebben een try-out-podcast gemaakt, ze zouden het leuk vinden om hier uw feedback over te krijgen. U kunt hem beluisteren op Spotify: