Personal Training

Personal Training

Personal training is bereikbaarder dan u wellicht denkt, steeds meer mensen schakelen er daarom één in. Bij Alpha fysiotherapie geloven we dat personal training voor veel mensen misschien wel de meest effectieve manier van trainen is. Zeker wanneer u zelf de motivatie niet kunt vinden. Een personal trainer is er helemaal voor u. Je PT laat u zien welke kracht- en cardio-oefeningen geschikt zijn om bijvoorbeeld af te vallen of spieren op te bouwen, en hoe u kunt variëren. Snel resultaat gegarandeerd. Nog een voordeel: half werk is geen optie. Een goede PT zoekt namelijk altijd naar de balans in wat u kunt en wat u wilt bereiken.

Kirsten Boersma

Mijn naam is Kirsten Boersma en ik ben 31 jaar. Ik werk al een aantal jaren als fysiotherapeut en ben recentelijk gestopt met trampolinespringen op internationaal niveau. Deze sport heb ik 24 jaar lang beoefend en ik heb hiermee mooie prestaties neergezet op Europese kampioenschappen, Wereld kampioenschappen en World Cups. Tevens heb ik 3x de titel Nederlands Kampioen op mijn naam staan.

Door mijn jarenlange ervaring vanuit de topsport, waarin ik heb samengewerkt met o.a. de beste diëtisten, krachttrainers en bewegingswetenschappers heb ik veel kennis opgedaan over de beste trainingsmethoden bij verschillende doelstellingen. Dit in combinatie met de opleiding tot fysiotherapeut, maakt dat ik precies weet hoe een lichaam in de gewenste conditie te krijgen.

Waarom Personal Training?

Neemt u uzelf ook vaak voor deze week toch echt weer te gaan beginnen in de sportschool, maar ben u aan het einde van de week weer niet geweest? Of weet u niet welke oefeningen u nou precies moet doen voor die strakke buik?
Het gros van de mensen heeft geen idee hoe te trainen en voelt zich hulpeloos verloren tussen alle apparaten. De meesten halen hun doelstelling niet omdat ze de kennis en het doorzettingsvermogen niet hebben. Maar let op: daardoor is PT ontstaan!

Personal Training is een stok achter de deur om uw doelstellingen nu juist wel te bereiken. U krijgt een op maat gemaakt persoonlijk schema en u wordt optimaal begeleid met de oefeningen in Beesd of Culemborg. Hierdoor blijft u gemotiveerd, en weet u zeker dat u op de juiste manier aan uw doelstellingen werkt. Het is een gerichte en consequente aanpak met gegarandeerd succes!

Hoe ziet de Personal Training eruit?

Tijdens de Personal Training train u 1-op-1 of 1-op-2 (Duo Training) met mij samen. Personal Training bij mij houdt in dat ik u motiveer, u uit uw comfort zone haal en met u streef naar het uiterste om eruit te halen wat erin zit.
De Personal Training is erop gericht u zo goed mogelijk te begeleiden naar uw gewenste doel.

Elke trainingssessie duurt 60 minuten waarbij krachttraining het uitgangspunt vormt. Deze vorm van training is effectief gebleken voor tal van doeleinden.
Of u nou wilt afvallen, meer energie wilt hebben, een betere conditie zou willen krijgen, spiermassa wilt opbouwen of er gewoon beter uit wilt zien; door een op maat gemaakt persoonlijk trainings- en voedingsschema zijn al deze doelen wel te bereiken.
Naast de trainingssessies wordt er tijd ingepland voor voedingsanalyse en advies. Waar veel Personal Trainers zich alleen richten op de training, krijgt bij mij het onderdeel voeding uitgebreid aandacht. Voeding bepaalt samen met de training het eindresultaat, dus zonder goede voeding geen goed resultaat!

Om te kunnen garanderen dat uw doel behaald wordt, worden de pakketten aangeboden voor een duur van minimaal 3 maanden met minimaal 1x per week Personal Training. Ook kan er voor worden gekozen met z’n tweeën Personal Training te doen in de vorm van “Duo Training”.

Gratis informatie gesprek

Tijdens het vrijblijvende informatiegesprek bespreken we wat uw persoonlijke doelen zijn, wat ervoor nodig is dit te bereiken en wat u van mij kunt verwachten. Door dit helder te krijgen weet ik wat de best mogelijke manier is om samen u uw doelen te realiseren.

Geïnteresseerd geraakt? Neem dan nu contact op met de praktijk en wij plannen direct een afspraak in!

Pakketten Personal Training

Pakketten Personal Training en Voedingscoaching

pakket-1: 1x per week, 12 sessies 720,- (60,- per sessie)

pakket-2: 2x per week, 24 sessies: 1368,- (57,- per sessie)

pakket-3: 3x per week, 36 sessies: 1980,- (55,- per sessie)

• persoonlijke begeleiding
• 12 weken
• 60 min training
• persoonlijk schema
• GRATIS voedingsanalyse en advies (extra, bovenop de training)

Pakketten Duo Training en Voedingscoaching

pakket-1: 1x per week, 12 sessies: 456,- (38,- per sessie)

pakket-2: 2x per week, 24 sessies: 864,- (36,- per sessie)

pakket-3: 3x per week, 36 sessies: 1224,- (34,- per sessie)

• persoonlijke begeleiding voor 2 leden
• 12 weken
• 60 min training,
• persoonlijke schema’s
• GRATIS voedingsanalyse en advies (extra, bovenop de training)