Fysiotherapie in Tiel

Sinds  april 2017 zit onze praktijk met een vestiging in Tiel . Alpha fysiotherapie is door de Crossfit Tiel gevraagd om een samenwerking aan te gaan. Door fysiotherapie en sport te combineren kunnen we gezamenlijk meer bereiken. Op dit moment is de praktijk nog vrij klein. Maar de expertise die we meenemen uit Beesd en Culemborg, staat garant voor dezelfde kwaliteit in behandelen en aandacht. Een kopje koffie is bij ons gratis.

Beweeg specialisten

De fysio’s van Alpha proberen het onderste uit de kan te halen. Het zijn specialisten op het gebied van het bewegende lijf.   In Tiel maar ook op de andere locaties gaan wij voor het beste resultaat, met moderne fysiotherapie.

Fysiotherapie Tiel

fysiotherapie Tiel

 

Bereikbaarheid fysio’s in Tiel

U kunt de praktijk het beste bereiken via telefoon: 0345-681645 of via het contactformulier een afspraak maken. Hierin proberen we zeer flexibel te zijn. Op Zaterdagen en in de avond is het ook mogelijk om een afspraak te maken.

Voor iedereen toegankelijk

Onze fysiotherapie is voor iedereen toegankelijk. Dus niet alleen voor mensen die sporten bij de Crossfit Tiel.

Door de combinatie met echografie, shockwave en epte zijn we uniek in de regio. Met deze behandelvormen kunnen we u snel helpen bij bijvoorbeeld peesproblemen. Met onze manueel therapie kunt u snel weer zonder pijn, in het dagelijks leven verder met sport of andere werkzaamheden.

Op de Lutterveldweg 9a is ruimte genoeg om gratis te parkeren.

Trainen op locatie

Ook hier beschikken we over voldoende trainingsmogelijkheden. De praktijk kan gebruik maken van de faciliteiten van de Crossfit, hierdoor kunt u ook hier perfect revalideren na een operatie of van een sport blessure.

Loket Wonen, Welzijn en Zorg

Wanneer u ondersteuning nodig heeft om: Uw huishouden uit te kunnen voeren, u te verplaatsen in en om uw woning of omdat lokaal verplaatsen per vervoersmiddel lastig gaat. De meeste zaken kunt u waarschijnlijk zelf oplossen. Maar soms is hulp en ondersteuning van familie, vrienden, buren en/of kennissen nodig.

Eigenlijk heel logisch en normaal. Met elkaar bereiken we betere oplossingen. Daarnaast is het nodig omdat de kosten, voor de zorg, steeds hoger aan het worden zijn. De overheid legt meer verantwoordelijkheid bij de gemeentes. Met name als het gaat om de zorg voor de kwetsbare inwoners.

Het is goed om te weten dat het loket Wonen, Welzijn en Zorg biedt informatie over gezondheid, zorg, huishouding, opvoeding, mobiliteit of werk en wonen.

Op deze websites is het loket te vinden met de volgende adressen: WMO of bij wonen, welzijn en zorg