Fysiotherapie in Utrecht

Vanaf 1 juni 2017 kunt u ook in Utrecht terecht bij Alpha fysiotherapie. In samenwerking met Club Sven gaan we onze expertise inzetten om u ook hier zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Fysiotherapie Utrecht

Club Sven Utrecht

Therapieën

Alleen kinder(fysio)therapie zal op een andere lokatie in Utrecht gegeven worden. Hiervoor moet u naar de Nachtegaalstraat. Alle andere therapieën worden gewoon op lokatie IBB gegeven.

Vergoeding

Wij hebben met alle verzekeringsmaatschappijen contracten en als u dus verzekerd bent vergoeden zij uw behandelingen.

U kunt rechtstreeks naar de fysiotherapeut zonder verwijzing van een huisarts of specialist. Deze mogelijkheid bestaat vanaf 01 januari 2006.

U heeft zich bij onze praktijk voor fysiotherapie gemeld en wilt graag een fysiotherapeut consulteren. De fysiotherapeut is opgeleid om een goede diagnose te stellen.

Bij twijfel en ook als blijkt dat U wel een verwijzing nodig heeft voor vergoeding, verwijst de fysiotherapeut u naar uw huisarts. Het is verstandig uw huisarts te laten weten dat u onder behandeling bent bij de fysiotherapeut. Uw huisarts kan daarmee rekening houden bij de behandeling van andere klachten.

Of u last hebt van klachten opgedaan tijdens het sporten of het werk, jong bent of oud, wij kunnen uitzoeken of wij een specialist hebben die uw klachten kan onderzoeken en behandelen

Afspraak maken

Om een afspraak te kunnen maken kunt u het beste bellen met 0345-681645 of via dit formulier contact zoeken.