Workout starters

Workout starters

De starters workout is een workout gemaakt voor jong en oud. Wanneer je een tijdje niets gedaan hebt is deze workout zeker iets voor jou. De oefeningen zijn erop gericht het lichaam sterker te maken en de conditie te verbeteren. Iedereen kan de oefeningen op zijn of haar niveau mee doen.

nr. 2

Voordat je kan gaan beginnen met de workout heb je het volgende nodig: een stoel, een stok of paraplu en een stukje muur.
Luca en Chantal hebben 10 oefeningen voor jullie bedacht, succes allemaal.

starters 2

nr. 3

De 3e starters workout bestaat uit 4 series van 8 oefeningen.
Wat heb je nodig? Een stoel en twee flesjes water.
Trek je sportkleding aan en ga samen met Luca en Chantal aan de slag!

starters 3

nr. 4

In workout 4 gaan we 8 oefeningen doen van 40 seconden. Wat je deze keer nodig hebt is een emmer en kleine gewichtjes (of flesjes water). Ga er voor!

starters 4

nr. 6

Workout 6 bevat een challenge op het eind met een wc-rol!! Ben je ook benieuwd? Doe dan snel de training en laat ons weten hoe de challenge gegaan is op facebook.
Benodigdheden: stoel, stok en een plek om te liggen (bank/matje).

starters 6

nr. 7

Workout 7 bestaat uit 3 series van 5 oefeningen die 2 keer herhaald worden. Benodigdheden: stoelen, stokken, gewichten/flesjes water.
Veel plezier!!

starters 7

nr. 8

Workout 8 is weer wat intensiever. Je gaat 3 minuten lang dezelfde oefeningen uitvoeren. Voel je vrij om sneller te gaan dan Luca en Chantal! Benodigdheden: flessen water/gewichten, een stoel en/of een matje.
Succes!

starters 8

nr. 9

Een alfabet workout! Elke letter staat voor een andere oefening.
A-L-P-H-A – F-Y-S-I-O-T-H-E-R-A-P-I-E!
Probeer deze 2x te doen óf train je eigen naam erachteraan.

nr 9