Eva de Weert neemt stokje over

Eva de Weert neemt stokje over

Eva de Weert neemt het stokje over als de nieuwe eigenaar van Alpha Fysiotherapie. Eva is geen onbekende voor velen, aangezien ze al geruime tijd bij Alpha werkzaam is. Haar reis begon met een stage bij Alpha, waar ze na afronding van deze stage haar loopbaan als fysiotherapeut begon. In 2019 werd ze mede-eigenaar van Alpha Fysiotherapie. Samen met Maarten Theijsmeijer heeft ze al vele gezamenlijke successen en hindernissen overwonnen. Waarschijnlijk onverwacht voor velen, nam oprichter Maarten Theijsmeijer halverwege dit jaar het besluit om afscheid te nemen van Alpha.

eva_de_weert

Eva de Weert zet samen met het toegewijde en deskundige team de kwalitatieve beweegzorg in het Rivierenland en Utrecht onverminderd voort. Kwaliteit, Gastvrijheid, Positieve Gezondheid, Innovatie, Samenwerking en Plezier blijven onze leidende principes.

Kwaliteit is ons handelsmerk, we streven ernaar om meesters te zijn in het bewegingsapparaat, waarbij elke klacht de juiste specialist vindt.

Gastvrijheid is onze sleutel, we verwelkomen iedereen laagdrempelig en benaderen onze patiënten op een persoonlijke manier.

Positieve gezondheid staat centraal, we bieden een totaalaanpak in samenwerking met onze zorgketenpartners, om ervoor te zorgen dat mensen niet alleen gezond zijn, maar ook gelukkig.

Innovatie is onze drijvende kracht, we blijven vooruitstrevend met moderne faciliteiten en behandelmogelijkheden.

Samenwerken is essentieel, we leren van elkaar en streven ernaar om leidend te zijn in de regionale zorg.

Plezier is van essentieel belang, we koesteren de balans tussen plezier, de toekomst en financiële duurzaamheid.

Wat zijn de recente veranderingen?

Binnen de organisatiestructuur hebben zich enkele wijzigingen voorgedaan. Martin De Waal vervult nu de rol van algemeen directeur van Alpha Fysiotherapie en is tevens de nieuwe sparringpartner van Eva de Weert.

Het management team draagt de verantwoordelijkheid voor de dagelijkse leiding en is betrokken bij de ontwikkeling van beleid en strategie. Samen zetten ze zich in om ervoor te zorgen dat al onze collega’s met plezier en passie blijven werken bij Alpha. Binnen het managementteam zijn ook de volgende vooraanstaande teamleden toegetreden.

Judith van Tilborg (Office Manager), Sophie Voogt (Locatiemanager Ochten), Douwe Toppinga (Locatiemanager Beesd), Pamela van Nieuwaal (Locatiemanager Culemborg), Juul Tolboom (Locatiemanager Utrecht) en Martin de Waal (Locatiemanager Zaltbommel).

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen blijf ons dan volgen.