Alpha Fysiotherapie Alpha Fysiotherapie
Afspraak maken

Alpha fysiotherapie Beesd

Welke fysiotherapeut in Beesd?

Dit blijft natuurlijk een lastige vraag. Het antwoord op deze vraag zal liggen in persoonlijke voorkeuren en met welke klacht u te maken krijgt. Sinds kort zijn er meerdere praktijken in Beesd gekomen. Helaas hebben deze praktijken geen andere disciplines meegenomen dan die u bij Alpha fysiotherapie kunt vinden. U keuze zal dus afhankelijk zijn van persoonlijke voorkeuren en een eventuele ”klik”.

Waar kan ik bij Alpha fysiotherapie mee terecht?

Bij Alpha fysiotherapie in Beesd kunt u met nagenoeg alle klachten terecht behalve bekkenbodemklachten, hiervoor hebben wij de expertise helaas niet meer in huis. Onder het kopje diensten kunt u alle therapie vormen vinden die we in Beesd wel geven.

De fysiotherapeuten van Alpha fysiotherapie Beesd begeleiden bij het verhelpen van klachten of het beter functioneren bij chronische aandoeningen, sportblessures en bij revalidatie na bijvoorbeeld een schouder, knie- of heupoperatie.

Welkom in Beesd

U bent van harte welkom aan de Voorstraat 34 te Beesd. Theijsmeijer nam in september 2011 de fysiotherapiepraktijk van Lia Magauer over. Tot de verbouwing aan de Voorstraat gereed was werkte hij vanuit de oude praktijk aan Dr. A. Kuyperweg. Daarnaast zaten wij nog een periode aan de voorstraat 98.

De praktijk aan de Voorstraat bestaat naast een ontvangstruimte uit vier behandelkamers en een ruime fitness/therapiezaal. De praktijk is snel gegroeid en heeft niet alleen klanten vanuit Beesd maar ook uit omliggende dorpen. Zoals Rumpt en Geldermalsen. 

Alpha fysiotherapie als stageplek?

Ook fungeert de praktijk als opleidingsplek voor toekomstige fysiotherapeuten. Veel van deze therapeuten weken in de regio als fysio van Alpha of zijn bij andere praktijken gaan werken.

Daarnaast kan men terecht voor fitnesstraining. Gewoon om lekker te sporten maar ook als men een klacht gehad heeft en daar speciaal aan wil werken. Dat gebeurt overigens altijd onder professionele begeleiding. Er wordt een individueel trainingsprogramma samengesteld.

Afvallen in Beesd?

Ook met heel gerichte vragen zoals ‘help mij met afvallen’, of ‘ik wil voor de vierdaagse gaan trainen’ kan men bij Alpha fysiotherapie Beesd terecht voor advies en begeleiding. Behandelingen zijn mogelijk tot negen uur ’s avonds, een uitkomst voor mensen die overdag moeilijk tijd kunnen vrijmaken.

Alpha fysiotherapie Beesd. Voorstraat 34, 4153 AL Beesd.
Openingstijden ma t/m vrij 7.00 – 21.00 uur.
Voor meer informatie: 0345-681645, zie ook alphafysiotherapie.nl

  • Wetenschappelijk bewezen effectief
  • Deskundig
  • Innovatief
Klanten beoordelen
ons met een:
9.1,