Alpha Fysiotherapie Alpha Fysiotherapie
Afspraak maken

Alpha fysiotherapie Beesd

U bent van harte welkom aan de Voorstraat 34 te Beesd. Theijsmeijer nam in september 2011 de fysiotherapiepraktijk van Lia Magauer over. Tot de verbouwing aan de Voorstraat gereed was werkte hij vanuit de oude praktijk aan Dr. A. Kuyperweg. Daarnaast zaten wij nog een periode aan de voorstraat 98.

De praktijk aan de Voorstraat bestaat naast een ontvangstruimte uit vier behandelkamers en een ruime fitness/therapiezaal. De praktijk is snel gegroeid en heeft niet alleen klanten vanuit Beesd maar ook uit omliggende dorpen. Zolas Rumpt en Geldermalsen.  Inmiddels is er dan ook een team van fysiotherapeuten werkzaam bij Alpha fysiotherapie Beesd. Ook fungeert de praktijk als opleidingsplek voor toekomstige fysiotherapeuten.

De fysiotherapeuten van Alpha fysiotherapie Beesd begeleiden bij het verhelpen van klachten of het beter functioneren bij chronische aandoeningen, sportblessures en bij revalidatie na bijvoorbeeld een knie- of heupoperatie. Daarnaast kan men terecht voor fitnesstraining. Gewoon om lekker te sporten maar ook als men een klacht gehad heeft en daar speciaal aan wil werken. Dat gebeurt overigens altijd onder professionele begeleiding. Er wordt een individueel trainingsprogramma samengesteld. Ook met heel gerichte vragen zoals ‘help mij met afvallen’, of ‘ik wil voor de vierdaagse gaan trainen’ kan men bij Alpha fysiotherapie Beesd terecht voor advies en begeleiding. Behandelingen zijn mogelijk tot negen uur ’s avonds, een uitkomst voor mensen die overdag moeilijk tijd kunnen vrijmaken.

Alpha fysiotherapie Beesd. Voorstraat 34, 4153 AL Beesd.
Openingstijden ma t/m vrij 7.00 – 21.00 uur.
Voor meer informatie: 0345-681645, zie ook alphafysiotherapie.nl

  • Wetenschappelijk bewezen effectief
  • Deskundig
  • Innovatief
Klanten beoordelen
ons met een:
8,9