Alpha Fysiotherapie Alpha Fysiotherapie
Afspraak maken

Alpha fysiotherapie Beesd

Zoekt u een fysiotherapeut in Beesd?

Welke fysiotherapeut u dan moet kiezen blijft natuurlijk een lastige vraag. Het antwoord op deze vraag zal liggen in persoonlijke voorkeuren en met welke klacht u te maken krijgt. Sinds kort zijn er meerdere praktijken in Beesd gekomen. Helaas hebben deze praktijken geen andere disciplines meegenomen dan die u bij Alpha fysiotherapie kunt vinden. U keuze zal dus afhankelijk zijn van persoonlijke voorkeuren en een eventuele ”klik”.

runner
alphafysiotherapie

Waar kan ik bij Alpha fysiotherapie mee terecht?

Bij Alpha fysiotherapie in Beesd kunt u met nagenoeg alle klachten terecht behalve bekkenbodemklachten, hiervoor hebben wij de expertise helaas niet meer in huis. Onder het kopje diensten kunt u alle therapie vormen vinden die we in Beesd wel geven.

De fysiotherapeuten van Alpha fysiotherapie Beesd begeleiden bij het verhelpen van klachten of het beter functioneren bij chronische aandoeningen, sportblessures en bij revalidatie na bijvoorbeeld een schouder, knie– of heupoperatie.

Welkom in Beesd

U bent van harte welkom aan de Voorstraat 34 te Beesd. De praktijk aan de Voorstraat bestaat naast een ontvangstruimte uit vier behandelkamers en een ruime fitness/therapiezaal. De praktijk is snel gegroeid en heeft niet alleen klanten vanuit Beesd maar ook uit omliggende dorpen. Zoals Rumpt en Geldermalsen. 

Wat doet de fysiotherapeut

De fysiotherapeut is de expert in houding en beweging. Hij helpt u bij het voorkomen, verhelpen of verminderen van je lichamelijke klachten en zorgt ervoor dat je weer optimaal kunt bewegen, en geeft adviezen.

De eerste afspraak in Beesd

Bij de eerste afspraak wil de fysiotherapeut precies weten wat uw lichamelijke klachten zijn. Zo kan hij vaststellen of u gebaat bent bij fysiotherapie of eerst naar je huisarts moet.

Onderzoek in Beesd

Als duidelijk is dat fysiotherapie je kan helpen, gaat u samen met uw fysiotherapeut op zoek naar de mogelijke oorzaken van uw klachten. Hij wil ook weten wat uw persoonlijke doelen zijn. Wat hoopt u met de behandeling te bereiken?

Behandelingen in Beesd

Als de fysiotherapeut een diagnose heeft gesteld, bespreekt hij met u het behandelplan. Fysiotherapeutische behandeling past bij uw persoonlijke situatie en is gericht op het doel dat u zou willen bereiken.

Alpha fysiotherapie als stageplek?

Ook fungeert de praktijk als opleidingsplek voor toekomstige fysiotherapeuten. Veel van deze therapeuten werken in de regio als fysio van Alpha of zijn bij andere praktijken gaan werken.

Daarnaast kan men terecht voor fitnesstraining. Gewoon om lekker te sporten maar ook als men een klacht gehad heeft en daar speciaal aan wil werken. Dat gebeurt overigens altijd onder professionele begeleiding. Er wordt een individueel trainingsprogramma samengesteld.

Afvallen in Beesd?

Ook met heel gerichte vragen zoals ‘help mij met afvallen’ in combinatie met een diëtist, of ‘ik wil voor de vierdaagse gaan trainen’ kan men bij Alpha fysiotherapie Beesd terecht voor advies en begeleiding. Behandelingen zijn mogelijk tot negen uur ’s avonds, een uitkomst voor mensen die overdag moeilijk tijd kunnen vrijmaken. Daarnaast zijn we ook op Zaterdag open.

Voeding

Alpha fysiotherapie Beesd. Voorstraat 34, 4153 AL Beesd.
Openingstijden ma t/m vrij 7.00 – 21.00 uur.
Voor meer informatie: 0345-681645, zie ook alphafysiotherapie.nl

U kunt ook terecht op onze andere locaties:

Wat is het telefoonnummer van de fysio in Beesd?

0345-681645

Waar vind ik het adres van de fysio in Beesd?

Voorstraat 34

Heb ik een verwijsbriefje nodig voor de fysio?

Nee, u heeft geen verwijsbriefje nodig

Wat is het emailadres van de fysio in Beesd?

info@alphafysiotherapie.nl

Ik moet revalideren kan dit ook in Beesd?

Ja, u kunt op de juiste manier revalideren aan de Voorstraat in Beesd

Is er ook medische training in Beesd

Ja, bij Alpha fysiotherapie hebben ze de juiste medische training

  • Wetenschappelijk bewezen effectief
  • Deskundig
  • Innovatief
Klanten beoordelen
ons met een:
9.2,