Alpha Fysiotherapie Alpha Fysiotherapie
Afspraak maken

Alpha fysiotherapie Ochten

Alpha fysiotherapie Ochten

Waar vind ik de beste fysiotherapeut in Ochten voor mijn klacht?

Op deze vraag ga ik proberen een antwoord te geven. Ten eerste hangt de soort fysiotherapie natuurlijk af van de klacht die u heeft. Niet alle fysiotherapeuten zijn goed in het revalideren van een schouder.

Alpha fysiotherapie Ochten heeft hierin wel veel ervaring. Echter voor de bekkenbodem moet u weer bij een andere praktijk zijn. Onze fysio’s hebben hier niet de ervaring voor in huis.

Onze fysiotherapeuten in Ochten kunnen u wel uitstekend helpen bij :

Wanneer kan ik bij de fysiotherapeut in Ochten terecht?

U kunt bij ons op iedere dag terecht ook ’s avonds en in het weekend. Wanneer u op zoek bent naar een fysio in Ochten die u kan helpen met spier pees of gewrichts- klachten dan zit u bij Alpha fysiotherapie Ochten goed.

Onze therapeuten staan snel voor u klaar om uw lichamelijke klachten aan te pakken. Zo kunnen wij u goed helpen met revalidatie na of voor een operatie, te denken valt aan een voorste kruisband of een cuff repair van de schouder.

Wat kan de fysio voor mij doen?

De fysio kan veel voor u betekenen op spier of pees gebied. Ook zijn er steeds meer fysiotherapeuten bij Alpha die zich zijn gaan toeleggen op echografie of shockwave.

Met name echografie is een expertise dat veel tijd en toewijding kost voordat uitspraken gedaan kunnen worden over het al dan niet zien van problemen in of rondom een gewricht. Bij Alpha fysiotherapie proberen we hierin iedere dag beter te worden.

Wat doet Alpha met peesklachten?

Daarnaast hebben wij proberen wij iedere dag weer om peesklachten en dan met name het bestrijden hiervan tot onze specialiteit te maken. Na vele cursussen en het lezen van literatuur denken wij hiervoor de beste oplossing te hebben gevonden.

Zo ziet u dat het uitkiezen van de juiste fysio niet altijd even gemakkelijk is, vaak spelen ervaring en van horen zeggen een belangrijke rol. Echter een ervaring van de een hoeft voor u nog geen ervaring te zijn die ook positief of juist negatief zal zijn.

Daarnaast wordt vaak gesproken over een ”klik” bedenk dat u bij sommige revalidatietrajecten elkaar soms meer dan 50 tot 80 keer in een periode van een jaar ziet. Het is dan wel prettig als u hier en daar wat raakvlakken heeft.

Waarom gebruikt alpha dry neelding

Alpha fysiotherapeuten maken gebruik van verschillende technieken zoals dry-needling, manuele therapie, sportspecifieke oefeningen, mobilisaties en shockwave. Omdat wij geloven dat deze technieken bijdragen aan een sneller herstel. Dry-needling is er hier zeker een van

Waarom de keuze voor Alpha fysiotherapie Ochten?

Ons enthousiaste team staat voor u klaar om u zo snel mogelijk weer aan de slag te krijgen met sporten of uw dagelijkse activiteiten.Mocht u nog verdere informatie willen die niet op de website vermeld staan, dan kunt u ons gerust een mail sturen of even bellen.

Wat is er innovatief in onze therapie

Alpha Fysiotherapie verleent goede en vooruitstrevende zorg. Onze fysiotherapeuten volgen de nieuwste ontwikkelingen in het vakgebied op de voet. We houden van vernieuwing en verandering, op één voorwaarde: het moet leiden tot verbetering van onze behandelingen en therapieën

Alpha fysiotherapie is een dynamische, enthousiaste praktijk die zich gespecialiseerd heeft in effectiviteit. Bij ons wordt er op een professionele en moderne manier naar bewegingsvraagstukken gekeken, daarmee komen wij sneller tot oplossingen en helpen wij u verder.

Of het nu gaat om kwalitatief bewegingsonderzoek, revalidatie, training of een second opinion; onze professionals gaan op gerichte en doortastende wijze te werk. we ontmoeten u graag op onze vestiging in Ochten.

Wat is de score van Alpha bij Qualizorg?

Voor ons zijn hoogwaardige dienstverlening en effectiviteit vanzelfsprekend. Onze waardering in een onafhankelijke nationaal onderzoek naar klanttevredenheid levert daar het bewijs voor. In dit onderzoek, uitgevoerd door Qualizorg, scoort Alpha fysiotherapie Ochten ruim een 9.

Wilt u een afspraak in en van onze andere locaties:

  • Wetenschappelijk bewezen effectief
  • Deskundig
  • Innovatief
Klanten beoordelen
ons met een:
9.2,