Alpha Fysiotherapie Alpha Fysiotherapie
Afspraak maken

Alpha fysiotherapie Ochten

Alpha fysiotherapie Ochten

Fysiotherapie in Ochten nodig? Alpha fysiotherapie heeft in 2019 de praktijk overgenomen in Ochten en wil hier weer de praktijk van maken die Ochten nodig heeft. Naast de fysiotherapie bieden we ook oefentherapie, podotherapie en sportmassages aan.

Sinds kort beschikken we ook over een diëtist en daarnaast hebben we een prachtige sport accommodatie om goed te laten te zweten. We bieden hier fitness aan en geven groepslessen zoals pilates.

Onze fysiotherapeuten in Ochten kunnen u wel uitstekend helpen bij :

Fitness in Ochten

In Ochten beschikken wij over meerdere ruimtes waar u kunt fitnessen e.o sporten onder begeleiding. We hebben hier zeer moderne apparatuur en streven erna om u zo goed mogelijk te begeleiden. Wilt u weer fit worden of juist blijven dan ben t u van harte welkom op onze locatie in Ochten.

Fitness in Ochten

Wanneer kan ik bij de fysiotherapeut in Ochten terecht?

U kunt bij ons op iedere dag terecht ook ’s avonds en in het weekend. Wanneer u op zoek bent naar een fysio in Ochten die u kan helpen met spier pees of gewrichts- klachten dan zit u bij Alpha fysiotherapie Ochten goed.

Onze therapeuten staan snel voor u klaar om uw lichamelijke klachten aan te pakken. Zo kunnen wij u goed helpen met revalidatie na of voor een operatie, te denken valt aan een voorste kruisband of een cuff repair van de schouder.

Fysiotherapie_ochten

Wat kan de fysio voor mij doen?

Onze fysiotherapeuten kunnen veel voor u betekenen wanneer u last heeft van uw spier, pees of gewrichten. Daarnaast beschikken wij over fysiotherapeuten die zich hebben toegelegd op echografie, shockwave of zich hebben gespecialiseerd in sport of handen.

Met name echografie is een expertise dat veel tijd en toewijding kost voordat uitspraken gedaan kunnen worden over het al dan niet zien van problemen in of rondom een gewricht. Bij Alpha fysiotherapie worden we hierin iedere dag beter. Ook combineren we dit met shockwave zodat we gerichter kunnen behandelen.

Alpha specialist in peesklachten.

Bij Alpha fysiotherapie hebben we de laatste jaren veel en vaak met een deel van de fysiotherapeuten cursussen gevolgd op het gebied van peesproblemen. Een pees laat zich niet makkelijk herstellen en doet soms ook nooit meer. Wel kunnen we de pijn van een pees sterk verminderen en in sommige gevallen kan de pees ook compleet genezen.

Hier is echter vaak en veel tijd voor nodig. Ook de tijd die u er in moet stoppen is vaak rovend. Maar met de juiste behandeling en advies is dit goed te doen en merken wij dat we resultaat op resultaat stapelen. Ook u helpen wij graag met uw peesproblemen.

Alpha en dry needling

Alpha fysiotherapeuten zijn fan van dry needling. Wij weten dat er ook genoeg mensen zijn die er niet bij zweren maar in de loop der jaren hebben we gemerkt dat we hier prachtige resultaten mee behalen en dit willen wij u niet onthouden. Bij sommige mensen werkt het niet maar dat is met iedere therapie zo. Ook kunt u het idee van naalden niet prettig vinden, is dit niet het geval dat raden wij u zeker een keer aan dry needling te proberen.

Alpha fysiotherapie in Ochten?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen, of heeft u last en komt u niet verder dan helpen wij u graag op onze mooie locatie in Ochten.

Fysio-Ochten

Wilt u een afspraak in en van onze andere locaties:

  • Wetenschappelijk bewezen effectief
  • Deskundig
  • Innovatief
Klanten beoordelen
ons met een:
9.2,