Fysiotherapie nodig? - Ingen - Alpha Fysiotherapie
Alpha Fysiotherapie Alpha Fysiotherapie
Afspraak maken

Alpha fysiotherapie Ingen

Fysiotherapie in Ingen

Bent u op zoek naar fysiotherapie in Ingen? Ook in Ingen heeft Alpha fysiotherapie een vestiging aan de Dorpsstraat.

U kunt in Ingen terecht voor de volgende therapie:

Medische training in Ingen

Moet u na een operatie of val van de trap herstellen. Dan kunt u bij Yvanca in Ingen terecht voor de nodige fysiotherapie. Om spieren, banden en pezen sterker te maken kunt het beste oefenen. We noemen dit ook wel medisch training. Tijdens deze training begeleiden we u bij de oefeningen.

Ook kan het zijn dat u moet herstellen van een operatie aan uw knie, longen of hart. Daarnaast kunt u ook van Covid 19 een terugslag gekregen hebben in uw conditie. Ook hierbij helpen we u graag.

Knie problemen

In en rondom de knie zitten veel banden, peesjes en spieren die pijn kunnen gaan doen. Daarnaast kan iemand ook nog zijn meniscus of kruisbanden scheuren. Allemaal dingen die een knie minder goed laten bewegen.

Bij deze klachten wilt u natuur lijk de beste therapie hebben om er weer zo snel mogelijk bovenop te komen. Ook hiervoor kunt u gewoon in Ingen terecht bij de fysio.

Schouder problemen

De schouder is misschien wel het meest complexe gewricht in het lichaam. Voor ons dus een extra uitdaging om de klachten in en rondom dit gewricht zo goed mogelijk op te lossen.

Ook worden er vaak operaties verricht rondom dit gewricht. Na zo’n operatie is een goed revalidatie van groot belang. Graag verzorgen wij deze fysiotherapie voor u in Ingen op de beste manier.

Rug problemen

Na een dag hard werken of zwaar tillen kan het zomaar in uw rug schieten. Spit, ischias of een andere probleem, moet dan wel zo snel mogelijk weer worden verholpen. Zodat u weer snel aan de slag kunt. Maar ook na een hernia operatie wilt u de juiste zorg op maat. Wij leveren dit ook in Ingen.

Fysiotherapie_ingen
Fysio Ingen

Pees probleem

Bij het verhelpen van een probleem aan een van uw pezen wilt u graag het juiste advies. Op het internet staat vaak de verkeerde informatie die u van de regen in de druk helpt. Het revalideren van een pees is geen makkelijke opdracht. Wilt u de juiste informatie en advies kom dan naar Alpha fysiotherapie in Ingen.

Etalage benen

Heeft u last van etalagebenen of claudicatio intermittens dan zit u bij Alpha goed. Yvanca is in de regio specialist op het gebied van etalagebenen. U kunt bij Yvanca ook voor andere therapieën terecht. Deze vindt u op haar eigen site bodycare Peters.

Shockwave

Shockwave kan uitstekend worden ingezet bij chronisch klachten aan pezen en banden. Heeft u al tijden last van een bijvoorbeeld een hielspoor of andere klachten aan de voet. Is uw schouder al tijden pijnlijk? Kom dan eens shockwave proberen.

Ander locatie

U bent bij Alpha fysiotherapie ook op onze andere locaties welkom:

Heb ik een verwijsbrief nodig van de huisarts?

Nee, u heeft geen verwijsbrief nodig van de huisarts

Kan ik in Ingen naar de fysio?

Ja, ook in Ingen heeft Alpha een praktijk voor fysiotherapie

Wanneer is de fysio open voor afspraak?

Alle behandelingen zijn op afspraak en te maken via 0344 – 64 17 87

Ons team in Ingen

Yvanca Peters – de Vries

Fysio

 • Algemeen fysiotherapeut
 • Bewegingstechnoloog
 • Claudicatio therapeut
 • Shockwave
 • Easy tape
 • Ruiter fysiotherapie

Specialisme

 • Vaatproblematiek
 • Revalidatie knie

Locaties

 • Wetenschappelijk bewezen effectief
 • Deskundig
 • Innovatief
Klanten beoordelen
ons met een:
9.3,