Alpha Fysiotherapie Alpha Fysiotherapie
Afspraak maken

Alpha fysiotherapie Meteren

Fysiotherapeut in Meteren?

In Meteren heeft Alpha fysiotherapie ook een fysiotherapiepraktijk gevestigd. Uiteraard zijn er veel praktijken te vinden in de wijde omgeving, maar mocht u op zoek zijn naar een fysiotherapeut die veel ervaring heeft op het gebied van spier, pees of gewrichts-aandoeningen (een MSK fysio) dan zit u bij Alpha fysiotherapie in Meteren goed.

In Meteren hebben wij naast algemene fysiotherapie ook een aanbod voor manueel therapie, medische training, sport revalidatie en maken wij gebruik van de nieuwste onderzoekstechnieken. Zoals echografie.

Fysio in Meteren bij HC45?

In Meteren wat naast Geldermalsen ligt hebben wij een vestiging voor fysiotherapie binnen Healthclub 45 aan de Rijksstraatweg nummer 45. Alpha fysiotherapie is een vooruitstrevende fysiotherapie club waarbij we graag met innovatieve therapieën bezig zijn. uiteraard moeten deze wel bewezen effectief zijn. Wij streven naar een zo effectief mogelijke behandeling.

Betrokken en gastvrij in Meteren

Alpha Fysiotherapie is betrokken, verleent goede en vooruitstrevende zorg. Onze fysiotherapeuten volgen de nieuwste ontwikkelingen op de voet. We houden van vernieuwing en verandering, op één voorwaarde: het moet leiden tot verbetering van onze behandelingen en therapieën

Welke specialisme in Meteren?

Zo zijn wij specialisten in echografie en shockwave en beschikken wij over de modernste apparatuur hierin. Daarnaast behalen wij veel resultaten met dry needling in combinatie met manuele therapie. Zeker wanneer dit gerecombineerd wordt met oefentherapie.

We zien u graag in onze nieuwe fysiopraktijk in Meteren, gemeente Geldermalsen

U bent ook welkom in een van onze andere vestigingen

Alpha Fysiotherapie beschikt over vestigingen in de regio’s Utrecht en Rivierenland. Onze ambitie is om het aantal vestigingen geleidelijk uit te breiden. Elke locatie heeft zijn eigen specialiteit.

We kennen u als persoon, niet alleen uw medisch dossier

U wilt beter bewegen. Bijvoorbeeld omdat u wilt herstellen van een aandoening, of na een operatie, een (sport)blessure, ziekte of een ongeval. Dat herstel komt u niet zomaar aanwaaien; het kost inspanning en u hebt er doorzettingsvermogen voor nodig. Daarom zijn een goede begeleiding en goed advies belangrijk. Daar zorgen wij voor.

Wij helpen u graag bij vestigingen van Alpha Fysiotherapie in:

  • Wetenschappelijk bewezen effectief
  • Deskundig
  • Innovatief
Klanten beoordelen
ons met een:
9.2,

Rijksstraatweg 45
4194 SK Meteren

0345 - 78 27 87 info@alphafysiotherapie.nl

Openingstijden

Maandag08:00 - 21:00
Dinsdag08:00 - 21:00
Woensdag08:00 - 21:00
Donderdag08:00 - 21:00
Vrijdag08:00 - 18:00
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

 

  • Meteren

Route

Jouw locatie: Gebruik mijn huidige locatie