Medische Training

Medische Training

Medische training 

Op bijna alle locaties is het mogelijk om onder begeleiding van een trainer medisch te trainen onder begeleiding. Heeft u last van uw schouder, rug of knie dan is het raadzaam om eens een afspraak te maken en te kijken wat wij voor u kunnen beteken.

Op verschillen de locaties hebben wij ruimtes waarin u perfect kunt trainen en werken aan uw herstel of gewoon fit kunt worden of blijven.

Wanneer u begint willen we graag eerst weten hoe uw conditie ervoor staat. We nemen dus even de tijd om uw niveau in te schatten.

Aanvullend doen we eventueel een aantal testen. Hierna bepalen we of u op, een verantwoorde wijze, het programma kunt volgen. Bij ons kunt u al vanaf 20.95.- Per maand onder begeleiding van een fysiotherapeut komen sporten en weer fit worden.

In sommige gevallen is het beter om eerst een fysiotherapeutisch traject te starten. Vervolgens stellen wij een persoonlijk oefenprogramma voor u op en begeleiden u hierbij.

Hierbij kunt u onder meer denken aan:

Wat is het doel van de training?

Het doel is bijna altijd functieherstel. Goed functioneren is mogelijk als er een evenwicht is tussen de belastbaarheid en de dagelijkse belasting.

Met de training kunnen klachten die te maken hebben met houding en beweging en de eventuele beperkingen daarvan worden verholpen. De effectiviteit van deze benadering is aangetoond bij pati├źnten met chronische lage rugpijn.

groeples
groepsles op bal

Hoe wordt de training toegepast?

De training is gericht op de uitgangspunten en doelstellingen van u zelf. De functiegerichte training wordt toegepast met of zonder hulp van toestellen en trekapparaten.

De speciale uren staan onder begeleiding van een therapeut. Door de deskundige begeleiding is de kans op overbelasting of blessures gering.
Op verantwoorde wijze wordt gewerkt aan het functieherstel.

Tevens kan een oefenprogramma voor thuis opgebouwd worden.
Neem gerust contact met ons op om te vragen of wij u ook kunnen helpen.

Wanneer is er training?

Er is iedere dag training, in ochtend middag en avonduren. Hiervoor kunt u het beste contact opnemen met het telefoonnummer: 0345-681645, of het contactformulier invullen. Daarnaast staat het rooster ook op virtuagym

Geïnteresseerd?

U kunt altijd (vrijblijvend) deelnemen aan een proefles. Alpha fitness rekent geen inschrijfkosten en de abonnementen zijn maandelijks kosteloos opzegbaar. Vraag naar de kosten.